Póthajáruház Blog

Damilos póthaj

2022.09.30 09:00
Damilos póthaj

Damilos póthaj nagyon népszerű a póthajak világában. Használata és praktikussága minden kezdő póthajhasználónak megfelelő választás. Webáruházunkbani s számtalan árnyalatban és hosszúságban megtalálható. De mi a sikerének a titka? Ennek jártunk utána.

Olyan jól nézel ki!
Bizonyára mindenkinek jól esnek a dicsérő szavak, akár baráttól vagy szerelmedtől hallod. De mi is kell ahhoz, hogy jól nézzünk ki? Smink? Egy divatos ruha? Vagy hogy eleged aludjunk? Netán egy szép frizura? Nos mindegyik. De elsősorban a frizura a nő ékessége, a legfontosabb. Ha az ápolt és szép önbizalmunk máris megnő. De mit tegyünk ha nem örököltünk dús hajat? Nos erre megoldás a póthaj.

A szépségért meg kell szenvedni. Vagy mégsem?
Számtalan hajhosszabbítási eljárás létezik, vannak fájdalmasak és időigényesek. De az egyik legkedveltebb és leggyorsabb a damilos póthaj felrakása. Olyan gyakran változtathatod a külsőd, amilyen gyakran csak szeretnéd. Akár csak most ismerkedsz a póthajak világával, akár már járatos vagy benne, meglátod, hogy a damilos póthaj igen egyszerűen és gyorsan használható megoldás.

Milyen a damilos póthaj?
Gyakorlatilag ez egy egyrészes szett, amelyet emiatt igen könnyen fel tudsz tenni. Damillal rendelkezik ami a fej nagyságának megfelelően állítható és a fejen tartja a póthajat. Webáruházunkban 50-60 cm hosszúságban kapható és 100-110g kiszerelésben, és számtalan árnyalatban.

Kiknek ajánljuk?
Kifejezetten kezdőknek ajánljuk, hiszen az összes póthaj típus közül ezt lehet a legkönnyebben kezelni. A keratinos, a mikrógyűrűs, a varrott, és ragasztócsíkos megoldás feladja a leckét a kezdőknek, de ez damilos, vagy hétköznapi nevén gumis póthaj igazán egyszerűen használható. Nagyszerű rövid és vékonyszálú haj dúsítására.

Használata:
Csak egy perc és kész is, annyira egyszerű és gyors a használata. Helyezd a fejedre-hajadra kényelmesen a damilos póthajat majd egy fésű segítségével húzd ki hajadat alóla alóla  úgy, hogy eltakarja körben. Azonnal beleolvad a saját hajad közé. Szépen fésüld el és már kész is. Damilos póthajjal végre olyan dús, vastagszálú, és hosszú lehet a hajad, amilyennek szeretnéd. Biztonságos, hiszen nem esik le, és tartós, megfelelő ápolás mellett sokáig fogja szolgálni a szépségedet.


Miért jó a damilos póthaj?
Nincs ragasztó, csat, varrás, hőillesztés = nem károsítja a saját hajad.
Tökéletes megoldás ha vékonyszálú vagy kevés hajad van.
Észrevehetetlen, tökéletesen illeszkedik a saját hajszínedhez.
Puha és természetes tapintás.
Nem viszket alatta a fejbőr.
Biztonságos viselet.

Óriási választékkal várunk a webshopunkban, ahol néhány kattintással megrendelheted. De ha más póthajat is szeretnél kipróbálni weboldalunkon kedvedre válogathatsz különböző tipusú póthajaink közül.