Szűrés
Termék státusza
Szín Megnevezése
Termék Hossz (cm)
Ár (Ft)
26 990 Ft - 29 490 Ft

Tape In Póthaj

TAPE IN vagy hazai elnevezésében Ragasztócsíkos Póthajak egyre népszerűbbek világszerte. Ennek egyszerű a magyarázata, mivel a TAPE IN, Ragasztócsíkos hajhosszabbítási megoldás egyszerű, kíméletes és mindenki számára könnyen kezelhető póthaj megoldás. “Tape in haj “, “Tape hosszabbítás”, vagy “ragasztócsíkos hajhosszabbítás” esetén a póthaj kifejezetten erre a célra előkészített ragasztócsíkkal ellátott kiszerelésekben kerül felhasználásra. A ragasztócsíkos póthaj panelek hajhosszabbításhoz alkalmas ragasztószalag csíkokkal illeszthetőek a saját hajhoz különböző kialakításokkal. A TAPE IN hajhosszabbítás illesztései laposok és szinte teljesen észrevehetetlenek, maradnak a hajban. A Póthajáruház egyre több terméket kínló Póthaj Shopjában már ezeket a kedvelt Hajhosszabbítási termékeket is megtalálhatod.

Tape in hajhosszabbítás hordási ideje: A ragasztócsíkos póthajak ajánlott hordási ideje maximum 4-6 hét. Ennyi idő alatt a saját haj növekedése miatt az illesztések lejjebb kerülnek és elérkezik a Tape In póthaj újra illesztésének az ideje.

A TAPE-IN Póthajak felillesztése: Legalább 1 cm helyet kell hagyni a fejbőr és a póthaj között. Ne érjen közvetlenül a fejbőrhöz a ragasztás, mert zavaró lehet. Csakis frissen mosott hajba tehető a ragasztócsíkos póthaj. Ajánlott tisztító samponnal megmosni előtte a saját hajat, hogy elkerüljük a zsíros, szennyezett felületet. Felrakás előtti hajmosáskor nem alkalmazható balzsam. Nagyon kevés saját hajat tegyünk a póthaj „szendvics” közé, mert ha sokat rakunk, könnyebben közé folyik a sampon, kevesebb ideig marad fent stb. Próbáljuk meg ne a ragasztós részénél megfogni a póthajtincseket felrakásnál, hogy megfelelően tapadjon.

A TAPE IN Póthajak leválasztása: Keratinos vagy speciális oldószerrel történik. Szeretnénk kiemelni, hogy amennyiben nem megfelelő oldószert használunk sérülést eredményezhet. Így erről előzetesen mindenképpen tájékozódj. A tincsek közé cseppentsünk vagy fújjunk az oldószerből, ne sajnáljuk, mehet rá bőven. Kezdjük el ketté húzni a hajat. Amikor nehezebben megy a széthúzás újra tegyünk rá belülre oldószert. Miután levettük a tincseket ne tapasszuk egymásba a póthajakat, mert újra összetapad és a széthúzásnál károsodhat. Tegyünk rá inkább sütőpapírt vagy ha egymásba tettük széthúzásnál újra tegyünk rá oldószert.

A TAPE IN vagy Ragasztócsíkos Póthajak mosása: Hajbalzsam, hajvégápoló vagy olajos sampon ne kerüljön a hajtőhöz. Ne dörzsöljük meg a törölközővel durván, csak óvatosan. Nem használható olaj, etanol, alkohol, szulfát tartalmú sampon a hajmosáshoz.

Használjunk kifésülés könnyítő hajápoló terméket, amit csak a haj alsó felére rakhatunk. Vizesen ne fésüljük. Speciális hajkefével vagy széles fogú fésűvel fésüljük. Használjunk hajvégápolót vagy olívaolajat/argánolajat/kókuszolajat a hajvégekre. Ez csakis a haj közepétől lefelé tegyük!

Vizes hajjal nem szabad aludni, amikor póthajat viselünk! Alváshoz fonjuk be vagy 2-3 gumival kössük össze, felül is alul is.

Naponta fésüljük a póthajat. A lehető legalacsonyabb hőerővel vasaljuk/szárítsuk a póthajat. A ragasztós póthaj tövére nem vasalunk! A magas hőfokon történő kezelés roncsolódást eredményezhet. Ezért erre kiemelten figyeljünk.

Festés: Kettő-három árnyalatnál ne fessük sötétebbre a póthajat. Világosítani tilos. Szeretnénk kiemelni, hogy ezek a póthajak már minden esetben átestek festésen és egyéb kezelésen a megfelelő szín elérése érdekében. Minden további festés és egyéb kezelés eredményessége nem garantált, sőt roncsolódást eredményezhet. Ezért a CLASSIC típusú póthajak festését általában nem javasoljuk. Amennyiben így döntesz, azt kizárólag saját felelősségre végezd és különös tekintettel figyelj a megfelelő anyagok használatára.

Egy embernek általában napi 50-100 hajszála hullik ki, ezért a ragasztószalagos póthaj levételekor saját hajszálakat is fogsz találni a póthaj ragasztásban, de ez természetes.

 


24termék