Prémium Póthaj

Prémium Póthajak széles választéka a Póthajáruház kínálatában! Minőségi póthaj, tartós hajhosszabításhoz!

Prémium Póthaj Magas Minőséget képviselik. Kedvező árak és luxus minőségű póthajakat találsz nálunk. A Prémium Póthaj kínálatunkban válogatott emberi Póthajakat kínálunk vásárlóink számára. Prémium Emberi Póthajaink minden esetben hosszabb, mint egy esztendő időszakra használható, természetesen megfelelő használat és gondozás mellett. A szálak gubancmentesek.
Megtalálhatók webáruházunkban Prémium natur hajakat, Prémium I-tip Mikógyűrűs póthajat, és Prémium Weft Treszelt póthajat többféle színben, különböző árnyalatban a platina szőkétől a középbarnáig 50-60-70 cm hosszúságban.
Természetesen a Prémium Póthaj választékunkat folyamatosan bővítjük, hogy a lehető legtöbb Póthajat megtalálhassátok. A Póthajáruház kínálatában a Prémium Emberi Hajak mellett egyéb fajtájú és minőségű, több száz Póthajat találhattok meg. A Prémium Póthajak árkategóriájukat tekintve drágább, de ezért minden esetben hosszabb élettartam és magasabb minőség vásárolható meg.

Kiknek ajánljuk? 

- A Prémium natur hajakat, Prémium I-tip Mikógyűrűs póthajat, és Prémium Weft Treszelt póthajat elsősorban Hajhosszabbításban jártas szakembereknek és Hajhosszabbító szalonoknak, vagy fodrászmestereknek ajánljunk, mivel ezek a póthajak felhejezése szakértelmet igényelnek. Amennyiben rendszeresen vásárolnál póthajakat szalonod számára jelentkezz viszonteladónknak és kérd tájékoztatásunkat Póthaj Nagykereskedésünkkel kapcsolatban.
- Olyan hölgyeknek akik luxus dús hatást szeretnének elérni frizurájukkal.
- Rövid vagy vékonyszálú hajjal rendelkező hölgyeknek, akik hosszútávra szeretnének póthajat.

Miért érdemes a Prémium póthajat kipróbálni?

- Nem károsítja a saját hajad!
- Emberi póthajak !
- Hosszú élettartalmuak! 
- 50-60-70 cm hosszúságú minőségi póthaj
- Könnyen formázhatóak!
- Szakemrek által hajszínhez festehtőek
- Puha tapintásúak 
- Magas minőségű póthajak!
- Észrevehetetlenül besimul a saját hajad közé.


Milyen alkalomra ajánljuk a Prémium póthajat?

- Esküvőre, leánybúcsúra!
- Rendezvényekre, ballagásra!
- Fellépésekhez is ideális!
- Születésnapokra!
- Hosszabb időtartalomra!Amennyiben egyéb könnyen felhelyezhető hajat keresel javasoljuk a Csatos, Csatos Hullámos póthajakat vagy a  Lófarok CopfokatDamilos Póthajakat , melyek gyorsan feltehetőek, és azonnali dússágot bíztosítanak a rövid vagy vékonyszálú hajjal rendelkező hölgyeknek! Ezeket a póthajakat is kedvedre formázhatod, és minden alkalomra ideális megoldás. Több mint 200 féle PRÉMIUM és TERMÉSZETES minőségű hajhosszabbítás egy helyen!! Válogass kedvedre Webshopunkból!