Szűrés
Termék státusza
Szín Megnevezése
Termék Hossz (cm)
Ár (Ft)
23 990 Ft - 29 990 Ft

Lófarok Copf

Lófarok Copf széles választéka a Póthajáruház kínálatában!

Változatosabbá teheted a frizurádat a Copf Póthajaikkal!  Kiváló megoldás, ha gyors és kényelmes megoldást keresel, hogy hajad dúsabbnak tűnjön. A könnyen alkalmazható póthaj copfjaink segítségével egy új, elegáns megjelenést varázsolhatsz magadnak minden alkalomra egy pillanat alatt. Póthaj copfjaink 100%-ban emberi hajból készültek. Hosszítsd és dúsítsd meg a copfodat 3 perc alatt. Nem kell rosszul érezned magadat azokon a napokon sem, amikor még nem mostál hajat és a legegyszerűbb módja annak, hogy ne látszódjon, hogy össze fogod a hajadat. Egy összefogott haj is tud nagyon vonzó és elegáns lenni. Nyűgözd le a barátaidat! A Póthajáruház Lófarok Copf bármelyikét számtalan alkalommal viselheted: az irodában, iskolában, randevún, de akár kirándulásokon is. Miért is ne lehetne Izgalmasabb a külsőd holnaptól? Próbáld ki a pótcopfot, és tündökölj! Készen állsz arra, hogy üdvözöld a tükörben az új önmagad? Nézz körül Copf Póthajaink között, és válassz a saját hajadhoz íllő árnyalatot és hosszúságot! A Lófarok Copf (Ponytail) Póthajakat saját magad is fel tudod tenni, hiszen nagyon egyszerű a használata. Stabilan illeszkedik a saját hajadhoz, nem csúszik el. Sportoláshoz célszerű még egy csattal rögzítnei. 

Amennyiben egyéb könnyen felhelyezhető hajat keresel javasoljuk a Csatos póthajainkat , vagy a Csatos -Hullámos póthajakt vagy a gyönyörű Damilos Póthajakat is. A Prémium Póthaj oldalunkon más magas minőségű póthajakat is találhatsz.

Miért ajánljuk a Lófarok Copfokat?

- Nem károsítja a saját hajad!
- Vékonyszálú vagy rövid hajra ideális megoldás!
- Tökéletesen illeszkedik saját hajadhoz!
- Könnyen gyorsan felhejezhető, szakember segítsége nélkül!
- Nem gubancolódik!
- Finom tapintásu!

- Természetes!
- Diszkrét és percek alatt könnyen felvihető!
- Jó minőségű emberi hajból készültek!


Milyen alkalomra ajánljuk a Lófarok copfokat?

- Esküvőre, leánybúcsúra!
- Rendezvényekre, ballagásra!
- Rendszeres használatra, hétköznapokra!
- Hétvégi bulikra!
- Születésnapokra!


Ha szeretnél többet tudni a Lófarok póthajról a weboldalunk BLOG részében találsz bővebbb információt. A Lófarok copf felarkásáról, használatáról és egyéb érdekességekről a Lófarok Copf vagy Ponytail blogunkon olvashatsz. 

 


32termék