Póthajáruház Blog

Lófarok Copf vagy Ponytail Póthaj

2021.06.09 11:00
Lófarok Copf vagy Ponytail Póthaj

Lófarok Copf vagy Ponytail Póthajak minden alkalomra!

Lófarok Copf vagy más néven Ponytail Póthajak a Póthajáruház kínálatában. Válassza ki a kedvenc Lófarok Copf póthajad, és légy még szebb és szabadabb! Ha bármilyen alkalomra új és könnyen használható póthajat keresel, itt megtaláltad. A Póthajáruház tökéletes megoldás kínál, ha modern és divatos póthajakat keresel. A Lófarok Copf kínálatunk több színben, árnyalatban és jelenleg kétféle hosszúságban elérhető. Az árak pedig teljes mértékben megfizethetők!

A Póthajáruház Lófarok Copf póthajai egyedi tervezésűek, hogy azonnal könnyedén használhassátok és a felhelyezés majd eltávolítás gyors és könnyed legyen. Búcsúzz el a gyenge minőségű Lófarok Copf hajaktól és ismerkedj meg a Póthajáruház hajhosszabbító termékeivel, melyekből kedvedre készíthetsz egyedi póthajakat magadnak. A Lófarok copf hajak kiváló megoldást kínálnak amennyiben gyorsan és kényelmesen szeretnél magadnak olyan hajhosszabbítási megoldást találni, melyhez semmilyen szakértelem sem szükséges.

A Lófarok Copf Póthajak Előnyei:

  • Nagyon gyorsan a meglévő hajunkhoz rögzíthető
  • Kényelmes és látványos viselet
  • Akár más színű is lehet, mint a saját hajad
  • Könnyen tisztítható
  • Jó minőség kedvező áron elérhető

A Póthajáruház-ban növekvő választékban találhatsz Lófarok Copf (Ponytail) Póthajakat, így akár minőségben, akár színben, hosszban és súlyban is válogathatsz a póthajak között.

Most pedig nézzük meg milyen végtelenül egyszerű a Lófarok Copf Felhelyezése a meglévő hajadhoz. Így már Te is láthatod, hogy semmilyen szakértelmet és egyedi tudást nem igényel, hogy egy pillanat alatt Neked is egyedig hajkoronád legyen.

Fésüld ki a saját meglévő copfod a fejtetődön. Helyezd a copfod kicsit magasabbra, mint ahol viselni szeretnéd a póthajaddal és szalaggal rögzítsd, hogy ne essen szét.

Finoman és gyengéden fésüld ki a Lófarok Copfot, melyet szeretnél a meglévő hajadhoz illeszteni. Fontos, hogy ezt megfelelő hajkefével végezd el és kellő kíméletlenséggel, hiszen amennyiben erősebben rángatod a póthaj megsérülhet. Az esetleges gubancokat óvatosan fésüld ki, hogy a felhelyezés után ezzel már ne legyen probléma.

Csúsztasd a felhelyezendő Lófarok Copf csatját a meglévő hajad alá a saját copfodnál. Tekerd a Lófarok copf illesztő szalagját a saját hajad köré amig szorosan nem illeszkedik a hajadhoz. Nyugodtan és gondosan végezd ezt el. Esetleg egy tükörben ellenőrizheted is, hogy jó helyen van. Amennyiben már több alkalommal helyzeted fel a Lófarok Copf Póthajad nem lesz probléma, hiszen gyakorlatot szerzel.

Ezt követően tekerhetsz egy szalagot a felhelyezett Lófarok Copf köré, hogy teljes mértékben eltakarja az illesztést és bizonyosodj meg róla, hogy stabilan sikerült felrögzíteni a Lófarok Copfod.  

Függetlenül attól, hogy teljesen stabilnak érzed a copfod maximum 3-4 naponta mindenképpen fixálni kell. A legjobb, ha nem az új Lófarok Copffal alszol, hiszen alvási szokásaink eltérnek egymástól és akár a haj rongálódhat is. Minden Lófarok Copf Póthaj emberi haj felhasználásával készül, így ennek megfelelően megfelelő gondoskodást igényel. Ezért vigyázz a csodás póthajadra, hogy a lehető legtovább tudd használni.

Használd egészséggel és ne feledd! Póthajáruház – A Szépség Neked is jár!