Szűrés
Termék státusza
Szín Megnevezése
Termék súly (gramm)
Termék Hossz (cm)
Ár (Ft)
26 490 Ft - 30 990 Ft

Damilos Póthaj

Damilos póthajak nagy választékban a Póthajáruház kínálatában!


Legyen olyan hosszú, sűrű hajad, amilyenre vágysz!
A Damilos póthajat kifejezetten kezdőknek ajánljuk, hiszen az összes póthaj típus közül ezt lehet a legkönnyebben kezelni. A csatos póthaj, a keratinos, a mikrógyűrűs, a varrott, és ragasztócsíkos megoldás is feladja a leckét a kezdőknek, de ez damilos, vagy hétköznapi nevén gumis póthaj (FLIP IN) igazán kezdő-barát, és nagyszerű bevezetést jelent a póthajak világába.
Csak egy perc, és kész is! Ha olyan hajhosszabbítási módszert keresel, amely egy perc alatt feltehető, akkor jó helyen jársz, mert a “flip in”, damilos póthaj pontosan ilyen. Gyakorlatilag ez egy egyrészes szett, amelyet emiatt igen könnyen fel tudsz tenni. A teendőd: helyezd a hajadra kényelmesen, majd egy fésű segítségével húzd ki az egyes hajszálakat alóla. Növeli a hajad dús hatását, és hosszát! Nagyon sokféle hajtípus létezik, és sajnos van közöttük kifejezetten vékonyszálú is. Sajnos ezt a hajtípust nagyon nehéz kezelni, és sajnos emiatt nem úgy fest a frizuránk, ahogyan szeretnénk. Ám damilos póthajjal végre olyan dús, vastagszálú, és hosszú lehet a hajad, amilyennek szeretnéd. A Póthajáruházban megvásárolható damilos póthajak erősek, finom szálúak, és minőségiek. Biztonságos, hiszen nem esik le, és tartós, megfelelő ápolás mellett sokáig fogja szolgálni a szépségedet.

Amennyiben egyéb könnyen felhelyezhető hajat keresel javasoljuk a Lófarok Copfokat, Csatos Póthajakat is. A Prémium Póthaj oldalunkon más magas minőségű póthajakat is találhatsz.

Miért érdemes a Damilos póthaját kipróbálni?

- Nem károsítja a saját hajad!
- Tökéletesen illeszkedik saját hajadhoz!
- Könnyen gyorsan felhejezhető, szakember segítsége nélkül!
- Nem gubancolódik!
- Finom tapintásu!

- Természetes!
- Diszkrét és percek alatt könnyen felvihető!
- Kiváló minőség
- Laza textúra, de természetes


Milyen alkalomra ajánljuk a Csatos Hullámos póthajat?

- Esküvőre, leánybúcsúra!
- Rendezvényekre, ballagásra!
- Rendszeres használatra, hétköznapokra!
- Fellépésekhez is ideális!
- Születésnapokra!

 

Ha szeretnél többet tudni a Damilos póthajról a weboldalunk BLOG részében találsz bővebbb információt. A damilos póthaj felarkásáról, használatáról és egyéb érdekességekről a Damilos póthaj blogunkon olvashatsz. 


28termék