Póthajáruház Blog

Az év utolsó hónapjában az időjárás hidegre szelesre fordult már. Előkerül a sapka, kalap, kapuszni, sál. De a réteges öltözködés ellenére igazán csinosak lehetünk, ha frizuránkat megfelelően választjuk ki. Megjelenésünket felturbózhatjuk, merőben izgalmas póthajakkal is.

Szeretnél extra hosszú extra dús hosszú hajat pillanatok alatt? A csatos póthajak gyors és könnyű felhelyzést tesznek lehetővé a rohanó hétköznapokban. Önbizalmat ad! De mi is az a csatos póthaj?  Alábbi blogunkból kezdő póthajhasználóknak adunk hasznos információkat.

Damilos póthaj nagyon népszerű a póthajak világában. Használata és praktikussága minden kezdő póthajhasználónak megfelelő választás. Webáruházunkbani s számtalan árnyalatban és hosszúságban megtalálható. De mi a sikerének a titka? Ennek jártunk utána.

Nőies frizurák, ősszel. Vége a nyárnak, hideg szelek járnak, de frizuránk akkor is lehet csinos, elegáns, és szexi. De milyen  frizurát viseljünk ősszel? Copfot? Esetleg kontyot? Vagy netán fonjuk be? Számtalan variáció lehetséges, de póthajakkal felturbózhatjuk megjelenésünket.  

Lófarok Copf vagy Ponytail Póthajak minden alkalomra!

Póthajak és hajápolási termékek mindenkinek!