Póthajáruház Blog

A csatos póthaj

2022.10.17 12:00
A csatos póthaj

Szeretnél extra hosszú extra dús hosszú hajat pillanatok alatt? A csatos póthajak gyors és könnyű felhelyzést tesznek lehetővé a rohanó hétköznapokban. Önbizalmat ad! De mi is az a csatos póthaj?  Alábbi blogunkból kezdő póthajhasználóknak adunk hasznos információkat.

A kezdő póthajviselők kedvence a csatos póthaj !  
Annyira könnyű a felhelyezése, hogy bárkinek azonnal gyönyörű hajkoronája lehet amiről régóta álmodott. Szőke, barna és sok más árnyalatból és hosszúságból válogathattok webshopunkaban. De nézzük is miért ennyire népszerű és könnyű ennek a póthajnak a kezelése!

Milyen az a csatos póthaj?
A csatos póthaj a legegyszerűbb és legkedveltebb hajhosszabbítási módszer, amit a kezdők is nagyon szeretnek mert annyira egyszerű a kezelése. A póthaj csatocskákra van felerősítve, amit a hajadhoz kell csatolni, belsejében szilikoncsík található, mely erős tartást biztosít a póthaj hordása alatt, így a haj nem fog kiesni, nem fog kicsúszni.

Kiknek ajánljuk?
Azoknak a hölgyeknek akik most ismerkednek a póthajas hajhosszabbítással nagyon ajánljuk, hiszen az összes póthaj típus közül ezt lehet a legegyszerűbben felvinni saját hajadra. Nagyszerű rövid és vékonyszálú haj dúsítására. Ha gyorsan szeretnél látványos megoldást!


Használata:

Annyira egyszerű és gyors a használata, hogy pár perc alatt a saját hajadhoz illesztheted és már indulhatsz is buliba, munkába vagy csak vásárolni a barátnőkkel. A látvány mindenkit lenyűgöz majd.
Kicsit tupírozd fel a hajad tövét, az optimális tartás érdekében használj kis hajlakkot a tövére, mielőtt felcsatolnád a póthajat. Helyezd a hajtőre kényelmesen a csatos póthajat a csatok segítségével. Kezdd a tarkódnál lévő kisebb csíptetős vetülékekkel, és haladj fejed búbja felé; a haj vastagságától függően hagyj 1-2 cm távolságot az egyes sorok között. Ezt követően tükrözd az egykapcsos darabokat és a fennmaradó 2 kapcsos vetüléket a fejed két oldalán. Azonnal beleolvad a saját hajad közé. Végül a saját takaróhajad fésüld rá, és pár perc alatt kész a láthatatlan és természetes hajhosszabbítás. Kiengedett frizurákat, összefogott hajcopfot vagy hajfonatot, is készíthetsz vele. A végeredmény gyors, hosszú és dús frizura percek alatt otthon. Amennyiben már nem szeretnéd használni a felhelyezéshez hasonlóan könnyen és egyszerűen leválaszthatod a hajadról.


Biztonságos a csatos póthaj?
A csatocskák belsejében szilikoncsík található, mely erős tartást biztosít a póthaj hordása alatt, így a haj nem fog kiesni, nem fog kicsúszni. Nyugodtan elmehetünk randira, vagy táncolni biztos tartást biztosít. Sportoláshoz, erősebb mozgós tevékenységhez inkább fogjuk copfba, vagy laza kontyba saját hajunkat és a póthajat.

Póthajak ápolása
Az egyszerű viselet ellenére fontos, hogy a Csatos hajakat megfelelően ápold és tartsd tisztán. Langyos samponos vízzel mosd át a hajat, majd öblítés után hagyd a levegőn megszáradni. A Csatos Póthajak kellő körültekintéssel festhetők és vasalhatók, de ez minden esetben függ a haj kategóriájától. Ha bizonytalan vagy érdeklődj fodrászodnál.

Miért jó a csatos póthaj?
Nem károsítja a saját hajad!
Vékonyszálú vagy rövid hajra ideális megoldás!
Tökéletesen illeszkedik saját hajadhoz!
Könnyen gyorsan felhejezhető, szakember segítsége nélkül!
Nem gubancolódik!

Milyen alkalomra ajánljuk a Csatos póthajat?
Esküvőre, leánybúcsúra!
Rendezvényekre, ballagásra!
Rendszeres használatra, hétköznapokra!

Óriási választékkal várunk a webshopunkban, ahol néhány kattintással megrendelheted. De ha más póthajat is szeretnél kipróbálni weboldalunkon kedvedre válogathatsz különböző típusú póthajaink közül.