Keratinos Póthaj

Keratinos póthaj gyönyörű és hosszú éllettartalmú póthaj!


Keratinos Póthaj vagy Keratinos Hajhosszabbítás jól bevált hajhosszabbítási technika, pontosabban technikák. A fejbőr- és hajbarát keratin segítségével könnyen és egyszerűen lehet szexi hajkoronánk, ráadásul viszonylag rövid időn belül. A keratinos póthaj előnye, hogy rendkívül szépen, és természetes módon érhetjük el a kívánt hatást, és elfelejthetjük a csúnyán kivillanó csomókat, amelyek a beavatkozásról árulkodhatnak. Mik is a keratinok tulajdonképpen? A keratinok a póthajak összeragasztásához szükséges kötőanyagok. A keratinos U-TIP vagy Hőillesztéses és az I-TIP vagy mikrógyűrűs hajakhoz alkalmazzuk! Felhasználásuk szakértelmet igényel! Érdemes a legjobb minőségű keratint alkalmazni, hogy megkíméljük magunkat sok kellemetlenségtől! A Póthajáruház kínálatában több kategóriában találhattok Keratinos Classic Póthajak és Prémium Póthajak között is kínálunk ilyen hajakat.

A kötőanyag egy rugalmas, ragasztót tartalmazó keratin alapú termék, amelyet óvni kell a magas hőtől, a közvetlen napsütéstől, a forró hajszárító meleg levegőjétől, mely a kötőanyag olvadáshoz és a póthaj hullásához vezethet, valamint a póthaj gubancolódásához! A keratinos hajat TILOS mindenféle alkohol, gyümölcssav tartalmú samponok, hajszeszek, hajhabok, hajbalzsamok, hajápoló termékek, vegyszerek használata. Az alkohol és a gyümölcssav oldja a kötőanyagot és a haj hullásához, csomósodásához vezethet. Dörzsölni tilos, mert a rögzítés megtöredezik, kiszárad és a póthaj leesik! Tilos tengervízben, valamint klóros medencében fürdeni vele! A só és a klór a ragasztó szerkezetét megváltoztathatják, nyúlóssá, illetve szárazzá, töredezetté teheti, melyek szintén a póthaj hullásához vezetnek, és gubancolódáshoz. A kötőanyag hordási ideje 2-3 hónap! Utána csere! A póthajat le kell szedni, a régi keratint levágni róla, majd újra fel keratinozni és visszarakni! Felhasználásuk szakértelmet igényel! A leszedése is szakember által, megfelel keratinoldóval történjen!


Amennyiben egyéb könnyen felhelyezhető hajat keresel javasoljuk a Lófarok CopfokatDamilos Póthajakat is. A Prémium Póthaj oldalunkon más magas minőségű póthajakat is találhatsz.

Miért érdemes a Kreatinos póthaját kipróbálni?

- Hosszú élettartalmal rendelkezik
- Vékonyszálú vagy rövid hajra ideális megoldás!
- Tökéletesen illeszkedik saját hajadhoz!
- Nem gubancolódik!
- Finom tapintásu!

- Természetes!
- Kiváló minőség


Milyen alkalomra ajánljuk a Kreatinos póthajat?

- Esküvőre, leánybúcsúra!
- Rendezvényekre, ballagásra!
- Rendszeres használatra, hétköznapokra!
- Fellépésekhez is ideális!
- Születésnapokra!