Póthajáruház Blog

Póthajáruház Bemutatkozás

2021.06.01 11:59
Póthajáruház Bemutatkozás

Póthajak és hajápolási termékek mindenkinek!

A Póthajáruház örömmel kínálja termékeit Neked, aki saját célra szeretnél hajhosszabbításhoz póthajakat és hajápolási termékeket választani. Ha nem saját részre vásárolsz póthajakat, hanem hajhosszabbítással foglalkozó szakértő vagy, netán hajszalonnal rendelkezel akkor is szeretnénk Neked megoldást kínálni. Hiszen nem csak magánszemélyeknek, hanem viszonteladóknak is szeretnénk megoldást kínálni beszerzéseik alkalmával.

A Póthajáruház közel háromszáz póthajjal indul útjára, melyet a hazai és nemzetközi igényekhez alkalmazkodva szeretnénk bemutatni Nektek. Termékeinket közvetlen gyártóktól vásároljuk és több éves múlttal rendelkező Európai Póthaj Nagykereskedésünkön keresztül juttatjuk el Ügyfeleinkhez. A Póthajáruház termékeit nem csak Magyarországon, de Európa más országaiban is megtalálhatod. Ez is bizonyítja, hogy folyamatosan növekvő, változatos árukészletet találhatsz nálunk.

Törekszünk rá, hogy a Póthajáruházban a lehető legrészletesebb termékleírásokat találhasd meg. Ezzel is szeretnénk segíteni, hogy azt a terméket válaszd ki amire biztosan szükséged van. Természetesen előfordulhat, hogy a szín nem egyezik, ezért mód van a kiválasztott póthajat visszaküldeni. Erről minden termékoldalon és a weboldalon is részletesen olvashatsz. Segítség képen minden hajról készítünk retusálatlan fényképet, hogy láthasd milyen a haj színe és sűrűsége. Emellett osztályozzuk is a hajakat, a kezdeti időben Classic és Prémium jelzésekkel, valamint a termékleírásban megtalálhatod, hogy az adott termék mennyi ideig használható nagy biztonsággal. Mivel ezek a paraméterek csak megfelelő ápolás és póthaj gondozás esetén érvényesek, így póthajáruház weboldalán ehhez is adunk tájékoztatást.

Viszonteladóinknak a vásárlási mennyiséghez kötődve biztosítunk egyedi árakat. Tehát a rendszeres vásárlás esetén fokozatosan kedvezőbb feltételeket tudunk biztosítani. Ezzel kapcsolatban érdemes felkeresni a Póthaj Nagykereskedés oldalunkat, melyet ide kattintva is elérhetsz: PÓTHAJ NAGYKER

Mit is találhattok áruházunkban?

Ahogy már említettük több kategóriában kínálunk emberi póthajakat webáruházunkban. Ezek között találhatsz: Csatos póthajakat, Lófarok Copf Póthajakat, Damilos Póthajat, Keratinos Póthajakat (I-TIP Mikrógyűrűzéshez való és U-TIP Hőillesztéshez való Póthajakat). Ezek mellet a Weft vagy más néven Tresszelt kategóriában Classic és Prémium termékeket is kínálunk. A Prémium hajaik között jelenleg három fő haj csoport található. Ezek a Mikrógyűrűs I-TIP Prémium Hajak, Tresszelt Póthajak és Natúr hajak. Természetesen ez nem végleges, hiszen az igényeknek megfelelően bővítjük áruválasztékunkat. Ezúton szeretnénk kérni, hogy amennyiben valamilyen póthaj típust, kiegészítőt szeretnétek megtalálni kínálatunkban jelezzétek nekünk és mindent megteszünk, hogy a lehető leghamarabb megtaláljátok a Póthajáruház kínálatában.

Akciók, kedvezmények, szállítás és fizetés a Póthajáruházban

Érdemes minden esetben regisztrálni a Póthaj webáruházba. Regisztráció esetén gyűjthetsz pontokat, amit felhasználhatsz vásárlásaid alkalmával. Akciós kuponokat válthatsz be és egyéb alkalmi kedvezményeket is igénybe vehetsz. Ezért ne feledd! Regisztrálj és vásárolj kedvezőbb feltételekkel!

Szállítás tekintetében több opció közül is választhatsz. A legkényelmesebb lehetőség a GLS házhozszállítás. Minden nap délig leadott rendelésed esetén, amennyiben a kiválasztott termék készleten van akár másnapra is nálad lehet a megadott címen, gyorsan és kényelmesen! Választhatod a GLS Csomagpont vagy a FOXPOST automata szolgáltatást is, melyeknek köszönhetően több száz hazai csomagponton veheted át a kiválasztott terméket! Rendelésed minden alkalommal online követheted és minden státuszról értesítést kapsz!

Fizetési módok között a legkényelmesebb a bankkártyás fizetés. A SIMPLEPAY vagy BARION Bankkártyás fizetési megoldások biztonságosak, gyorsak és ami nagyon fontos! A BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A LEGOLCSÓBB! Ebben az esetben semmilyen extra kezelési díj nem kerül felszámításra, hiszen a futárcégnek nem kell már pénzt beszedni. Ez a megoldás gyors, költséghatékony és biztonságos! VÁLASZD TE IS A BANKKÁRTYÁS FIZETÉST!

Természetesen van lehetőséged ELŐRE UTALÁSRA vagy UTÁNVÉTELRE! Az Utánvétel esetében sajnos beszedési díjat kell felszámolnunk, hiszen azt a futárcég is felszámolja felénk. Ezért javasoljuk fizess mindig Bankkártyával!

Kövessétek a Póthajáruház Facebook oldalát, ahol folyamatos akciókat és érdekességeket is megtalálhattok. Facebook oldalunkon rendszeresen postolunk majd játékokat, ahol kedvezményes kuponokat és termékeket is nyerhettek. Ezek mellett érdemes feliratkozni Póthaj és Hajápolási hírlevelünkre, ahol akár személyre szabott ajánlatokat is kaphatsz. Tehát maradjunk kapcsolatban és osszátok meg velünk a véleményetek, hogy jobbak lehessünk és a lehető legtöbb megfelelő terméket biztosíthassuk Nektek!

Póthajáruház – A Szépség Neked is jár!