Póthajáruház Blog

Őszi frizura divat

2022.09.12 08:00
Őszi frizura divat

Nőies frizurák, ősszel. Vége a nyárnak, hideg szelek járnak, de frizuránk akkor is lehet csinos, elegáns, és szexi. De milyen  frizurát viseljünk ősszel? Copfot? Esetleg kontyot? Vagy netán fonjuk be? Számtalan variáció lehetséges, de póthajakkal felturbózhatjuk megjelenésünket.  

Őszi frizura divat

Mint minden évszaknak az ősznek is megvannak a saját színei árnyalatai.  Az őszi frizura divat is lehet különleges és egyedi, amihez webshopunkból válogathattok megfelelő árnyalatokat és hosszúságban póthajakat.  

Színek
Ha igazán divatosak akarunk lenni és új frizurát szeretnénk az ősz színeiben ajánlott a középszőke, világos barna, aranybarna, középbarna, árnyalatai és a hamvas árnyalatokról se felejtkezzünk el.

Kategória
Áruházunkban megtalálhatod a könnyen felhejezhető csatos póthajat melyből a csatos hullámos haj nagyszerű megoldás, ha gyorsan szeretnél valami lélegzetelállító frizurát, vagy a damilos póthaj mely kifejezetten kezdőknek ajánljuk. A copf póthajaink könnyen felhejezhetőek és hamar minőségi frizurát varázsolhatsz belőle. Ezek mellett a prémium póthajak közül is válogathatsz. fontos, hogy megtaláld a számodra legideálisabb póthajat.Frizura
Az ősz divatja a dús hullámos frizura. Laza tincsekben omlik a vállra és ezáltal nőies hatást kelt. Minden alkalomra ideális. Továbbá az aranybarna feltűzött laza konty is igen népszerű, amihez a Lófarok copfjainkat ajánljuk. A tarkón összefogott középszőke copf ideális a hétköznapok rohanásához, ugyanakkor elegáns is lehet. Különleges alkalmakra a copfjainkat ajánljuk melyek a mellett, hogy gyorsan felcsatolhatóak, gyönyörű kontyok és loknik varázsolhatók belőle. hódítanak még a lépcsőzetes frizurák és a 70-es éveket idéző frufruk is újra menők. Igazán népszerű még a kicsit rendetlennek tűnő dús csavart francia fonat különleges alkalmakra, mely nem csak elbűvölő megjelenést kölcsönöz, de romantikus is egyben.


Hosszúság
Idén ősszel is a hosszú haj a divat. Fontos, hogy megtaláld a számodra megfelelő hosszúságú póthajat melyet webáruházunkban érhetsz el.  50-60-70 cm hosszúságból válogathatsz és számtalan árnyalatból.  Hosszú hajból a réteges, lépcsőzetesre vágott fazon a nagy divat melyet középen kettéválasztanak.

Bárhogy is alakítjuk frizuránkat a póthaj igazán nagyszerű választás az egyedi frizura eléréséhez.