Szűrés
Termék státusza
Szín Megnevezése
Termék súly (gramm)
Termék Hossz (cm)
Ár (Ft)
23 990 Ft - 31 990 Ft

Hullámos Csatos Póthajak

Csatos Hullámos Póthajak széles választéka a Póthajáruház kínálatában!

Ha Gyönyörű dús hajzuhatagot szeretnél, ha vékonyszálú és rövid a hajad, akkor jó helyen  jársz! Póthajaink megoldást nyújtanak ha gyorsan szeretnél gyönyörű hajkoronát. Számtalan árnyalatból és hosszúságból válogathatsz kínálatunkból. 

Folyamatosan növekvő szín és minőségi választékban, valós árukészlettel és extra gyors szállítással rendelheted meg kedvenc Csatos hullámos emberi póthajad. Az egyik legnépszerűbb hajhosszabbítási technika, melyet Te akár egyedül otthon felhelyezheted és a meglévő hajadhoz rögzítheted. Amennyiben már nem szeretnéd használni a felhelyezéshez hasonlóan könnyen és egyszerűen leválaszthatod a hajadról.  A csatos hullámos póthaj látványra semmiben sem különbözik a tartós hajhosszabbítástól, ellenben bármikor levehető és felrakható. Az egyszerű viselet ellenére fontos, hogy a Csatos hullámos hajakat megfelelően ápold és tartsd tisztán. A csatos hullámos póthaj a rajta lévő csattok segítségével egyszerűen a saját hajához illeszthető. Az általunk forgalmazott csatos hullámos póthajak kiváló minőségű csatokkal vannak ellátva, amelyek erősen tartják a hajat, nem csúsznak le még mozgáskor sem. Sprotolásnál célszerű azonban összefogni. A Csatos Hullámos Póthajak kellő körültekintéssel festhetők és vasalhatók, de ez minden esetben függ a haj kategóriájától. A termékoldalon az adott hajról fényképet, láthatsz hogy a póthaj színét a legjobban összehasonlíthasd az elvárt színnel. 40-50-60 cm hosszúságból válogathatsz és számtalan árnyalatból. Akár melírozott színből vagy a barna szín számtalan árnyalatából.


Amennyiben egyéb könnyen felhelyezhető hajat keresel javasoljuk a Lófarok Copfokat, Damilos Póthajakat is. A Prémium Póthaj oldalunkon más magas minőségű póthajakat is találhatsz.

Miért érdemes a póthajáruház Csatos Hullámos póthaját kipróbálni?

- Nem károsítja a saját hajad!
- Vékonyszálú vagy rövid hajra ideális megoldás!
- Tökéletesen illeszkedik saját hajadhoz!
- Könnyen gyorsan felhejezhető, szakember segítsége nélkül!
- Nem gubancolódik!
- Finom tapintásu!

- Természetes!
- Diszkrét és percek alatt könnyen felvihető!
- Kiváló minőség
- Laza textúra, de természetes
- Természetes hullámok
- Már akár 10 cm hajhosszra felcsatolható a csatos póthaj!


Milyen alkalomra ajánljuk a Csatos Hullámos póthajat?

- Esküvőre, leánybúcsúra!
- Rendezvényekre, ballagásra!
- Rendszeres használatra, hétköznapokra!
- Fellépésekhez is ideális!
- Születésnapokra!

 


42termék