Póthajáruház Blog

Ünnepi frizuradivat

2022.12.02 12:55
Ünnepi frizuradivat

Az év utolsó hónapjában az időjárás hidegre szelesre fordult már. Előkerül a sapka, kalap, kapuszni, sál. De a réteges öltözködés ellenére igazán csinosak lehetünk, ha frizuránkat megfelelően választjuk ki. Megjelenésünket felturbózhatjuk, merőben izgalmas póthajakkal is.

De nézzük is meg! Mik az idei téli divatos frizurák?

Téli hidegbe
Kapuszni, sapka alá érdemes hajunkat tarkónkon összefogni, lófarok copffal dúsabbá tehetjük, végét formáljuk hullámosra amely szépen omlik kabátunkra. Érdemes a lófarkat csattal rögzíteni még pluszba. Divatos a frufru és a konty is, ami kalap alatt igazán elegáns megjelenést kölcsönöz a karácsonyi ajándékok után való rohangálás közepedte.


Ünnepekre
Karácsonyi vacsorára és családi összejövetelre mindenki kicsipi magát. Ha szeretnél valami egyedi frizurát, fogd fel hajad egy részét a fejtetőn és készíts belőle egy laza kontyot. A többi hajad lazán formáld hullámosra. De ha kedved van egy csillagos csattal meg is bolondíthatod a megjelenésed. A fonás soha nem megy ki a divatból !  Póthajainkkal dúsíthatod hajadat, és laza fonást készíthetsz amit a tarkódon megtűzhetsz, vagy a fonást az ellenkező oldalra viszed át és rögzíted egyszerű hajgumival. Ó és az örök visszatérő parkettafonást se felejtsük el, melybe ha színes bogyós hajtűket helyezhetünk ezzel igazán extrém frizuránk lehet.  De ha visszafogottabb megjelenést szeretnél rakj fel egy lófarok copfot és egy vékony piros masnival díszítsd hajadat.


Újévi partyra

Újévi összejövetelre idén a féloldalas kompozíciók a divatosak, főleg. A fejtetőn egy konty, a többi hajad tűzd féloldalra lazán egyetlen hullámos fürt omoljon alá. Erre a frizurára a legalkalmasabb a csatos póthajunk amit számtalan színben és hosszúságban elérsz webshopunkban.

Vicces csillogó hajpánttal ragyoghatunk ki a tömegből, hajunkat szárítsuk befelé és lazán omoljon vállunkra.  Ha vörös vagy barna, netán fekete a hajunk, akkor nagyszerűen mutatnak benne a csillagos csatok. Ehhez egy csavart copfot kell készítened, hogy a hajad egy része ki legyen bontva. A copf feletti részen csillagos csatokat tehetsz.

Ha valami vadabbat szeretnél dúsítsd meg hajadat és terjedelmes fürtök omoljanak alá, keretbe foglalva arcodat.

Bármilyen frizurát is választasz a téli ünnepekre, a póthajaink remek megoldást nyújtanak, ha egyedi és igazán izgalmas megjelenést szeretnél. Légy merész és próbáld ki akár mindet ! Óriási választékkal várunk a webshopunkban, ahol néhány kattintással megrendelheted. De ha más póthajat is szeretnél kipróbálni weboldalunkon kedvedre válogathatsz különböző típusú póthajaink közül.