Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Hőillesztő Gép U-TIP Hajhosszabbításhoz Kis Tincsekhez Kialakítva Fekete Színben

12 990 Ft

» Apró tincsekhez is
» Be és kikapcsoló gombbal
» Hőfokszabályozóval
» Praktikus támasztékkal
» Hajhosszabításhoz

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

Professzionális hőillesztő gép hajhosszabbításhoz. U-TIP hajhosszabbításhoz nélkülönözhetetlen kellék. Feje kis tincsekhez lett kialakítva. Kényelmesen fogható a kézbe, szabályozható hőmérséglettel 220C-ig. Egyenletesen melgeszik, nem tapad. Kerámia heggyel ellátva, fogantyúja hőálló műanyag.. Gyorsan felmelegszik alig kell neki 1 perc. A hőfokját tetszőlegesen állíthatjuk. Fogója vékony és lapos könnyű vele dolgozni. A hőillesztő gép könnyű és professzionális,  tápkábele nem gabalyodik össze. A készülék könnyen tisztítható. Túlmelegedés elleni védelemmel elláta. Fekete színben elérhető webshopunkban.

Póthajáruházunkban számtalan póthaj kellék-kiegészítőket találhatsz. Minőségi  fésüket és keféket, különböző designal. De megtalálhatóak még kiváló Mikro és Naonogyűrű fogók és egyéb kellékek is. Amennyiben minőségi póthajat keresel  ajánljuk figyelmedbe a Prémium póthajainkat.

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
AC-HE-PL-HFIR02
Vonalkód
AC-HE-PL-HFIR02
Termék Típus
Hőillesztő Gép
Mennyiség
1 db
Cikkszám
AC-HE-PL-HFIR02
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek