Keratin Gyöngy Sárga 10g
Keratin Gyöngy Sárga 10g
890 Ft
ÚJ
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Keratin Gyöngy Sárga 10g

Raktáron (199 db)
Pothaj Kellék-Kiegészítő
Szín Megnevezése
Sárga
Termék Súlya
10 gramm
890 Ft
199 db raktárról, azonnal!

» Tartós és erős
» Természetes
» Kíméletes a hajhoz
» Egyszerűen használható
» Hosszútávú használatra

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

A Yellow Keratin Grain egy prémium minőségű keratin alapú ragasztóanyag, amelyet kifejezetten hajhosszabbításhoz és póthaj rögzítéséhez fejlesztettek ki. A termék 1 kilogrammos kiszerelésben érhető el, így ideális választás professzionális hajszalonok számára, valamint hosszú távú használatra is otthoni környezetben.
A Yellow Keratin Grain gazdag keratinban, amely biztosítja a tartós és erős kötést a természetes haj és a póthaj között. A keratin természetes módon erősíti és védi a hajat, így a hajhosszabbítás is hosszú élettartamú és biztonságos lesz. Az erős formulának köszönhetően a ragasztóanyag ellenáll a mindennapi igénybevételnek, mint például a fésülés, mosás, hőkezelés és más hajformázási technikák. A sárga keratingyöngyök könnyen adagolhatók és használhatók, ami egyszerűsíti a hajhosszabbítás folyamatát. A termék hőaktiválható, így gyorsan és hatékonyan lehet vele dolgozni.  A sárga színű keratin gyöngyök minden hajtípushoz és színhez alkalmasak, mivel diszkréten beleolvadnak a természetes hajszínbe, biztosítva a láthatatlan kötést. A termék professzionális hajszalonok számára készült, de otthoni használatra is ideális, ha a felhasználó rendelkezik a megfelelő eszközökkel és tudással a hajhosszabbítás elvégzéséhez.

Póthajáruházunkban számtalan póthaj kellék-kiegészítőket találhatsz. Minőségi  fésüket és keféket, különböző designal. De megtalálhatóak még kiváló Mikro és Naonogyűrű fogók és egyéb kellékek is. Amennyiben minőségi póthajat keresel  ajánljuk figyelmedbe a Prémium póthajainkat.

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
AC-HE-KERQ3-10G
Vonalkód
AC-HE-KERQ3-10G
Termék Típus
Keratin
Szín Megnevezése
Sárga
Termék Színkép
Termék súly (gramm)
10
Mennyiség
1 db
Termék Anyaga
Keratin
Javasolt Felhasználás
Mikrogyűrűzés, Hőillesztés
Cikkszám
AC-HE-KERQ3-10G
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek