Kristály Keratin Fekete Olasz Erős Kivitelben 10g
Kristály Keratin Fekete Olasz Erős Kivitelben 10g
1 490 Ft
ÚJ
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Kristály Keratin Fekete Olasz Erős Kivitelben 10g

Raktáron (98 db)
Pothaj Kellék-Kiegészítő
Szín Megnevezése
Fekete
Termék Súlya
10 gramm
1 490 Ft
98 db raktárról, azonnal!

» Kiváló minőségű
» Errős és tartós kötést biztosít
» Olaszországban gyártott
» Gyors és hatékony rögzítést tesz lehetővé
» Hosszútávú használatra

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

A Chrystal Keratin Black Strong Type ITALIAN egy kiváló minőségű keratin alapú ragasztóanyag, amelyet kifejezetten hajhosszabbításhoz és póthaj rögzítéséhez fejlesztettek ki. A termék 1 kilogrammos kiszerelésben kapható, ami ideális választás professzionális hajszalonok számára, valamint hosszabb távú használatra is. 
Erős és tartós kötés biztosítása, amely ellenáll a mindennapi igénybevételnek. Olaszországban gyártott termék, amely garantálja a kiváló minőséget és megbízhatóságot. Az olasz hajápolási termékek híresek a precíz gyártási folyamatokról és a prémium összetevőkről. A termék fekete színű, ami különösen alkalmas sötét hajszínű egyének számára, mivel diszkréten beleolvad a természetes hajszínbe, így láthatatlan kötést biztosít. A keratin alapú ragasztó hő hatására aktiválódik, ami biztosítja a gyors és hatékony rögzítést, valamint a hosszú távú stabilitást. Kíméletes a hajhoz nem tartalmaz káros vegyszereket.

Póthajáruházunkban számtalan póthaj kellék-kiegészítőket találhatsz. Minőségi  fésüket és keféket, különböző designal. De megtalálhatóak még kiváló Mikro és Naonogyűrű fogók és egyéb kellékek is. Amennyiben minőségi póthajat keresel  ajánljuk figyelmedbe a Prémium póthajainkat.

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
AC-HE-KERBQ2-10G
Vonalkód
AC-HE-KERBQ2-10G
Termék Típus
Kristály Keratin
Szín Megnevezése
Fekete
Termék Színkép
Termék súly (gramm)
10
Mennyiség
1 db
Termék Anyaga
Keratin
Javasolt Felhasználás
Hőillesztés, Mikrogyűrűzés
Cikkszám
AC-HE-KERBQ2-10G
Tömeg
10 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek