Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

TAPE IN Póthaj Ragasztócsík Hajhosszabbításhoz Fehér 12db

Szín Megnevezése
Fehér
Termék Hossza
4 cm
990 Ft

» Ragasztócsík Hajhosszabbításhoz
» Ultraerős ragasztócsík
» Kétoldalu ragasztószalag
» Ragasztószalagos Póthajak illesztéséhez 
» Könnyen eltávolítható

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

A Póthajáruház által forgalmazott Ultra Erős 0.8cm széles és 4cm hosszú ragasztócsík egy speciális parókások által is használt kétoldalú ragasztó. Speciális felhasználása a TAPE IN vagy más néven Ragasztószalagos Póthajak illesztésénél ajánlott.  A Póthajáruház által forgalmazott Ultra Erős 0.8cm széles és 4cm hosszú ragasztócsík egy speciális parókások által is használt kétoldalú ragasztó. Speciális felhasználása a TAPE IN vagy más néven Ragasztószalagos Póthajak illesztésénél ajánlott. Ragasztócsík átlagosan 4-6 hét viseletet biztosít. Eltávolítása alkalmával keratin oldószert javaslunk, így könnyedén és fájdalommentesen távolítható el a fejről. 
A termék feltüntetett ára 1 lapot tartalmaz, melyen 12db rakasztócsík található.

Póthajáruházunkban számtalan póthaj kellék-kiegészítőket találhatsz. Minőségi  fésüket és keféket, különböző designal. De megtalálhatóak még kiváló Mikro és Naonogyűrű fogók és egyéb kellékek is. Amennyiben minőségi póthajat keresel  ajánljuk figyelmedbe a Prémium póthajainkat.

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
AC-HE-PL-WSH12
Vonalkód
AC-HE-PL-WSH12
Termék Típus
Ragasztószalag (TAPE IN)
Szín Megnevezése
Fehér
Termék Színkép
Termék Hossz (cm)
4
Mennyiség
12 db
Cikkszám
AC-HE-PL-WSH12
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek