Tangle Teezer Silver Chrome Hajkefe
Tangle Teezer Silver Chrome Hajkefe
Tangle Teezer Silver Chrome Hajkefe
Tangle Teezer Silver Chrome Hajkefe
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Tangle Teezer Silver Chrome Hajkefe

Szín Megnevezése
Ezüst
2 290 Ft

» Különleges tervezésű sörték fájdalommentesen bontják ki az összegubancolódott hajat.
» Megszünteti a haj kócosodását és gubancolódását
» Nem húza és károsítja a haj struktúráját
» Száraz és nedves hajon is használható
» Minden hajtípushoz

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

A Tangle Teezert kimondottan úgy tervezték, hogy biztosítsa a csomók és gubancok gyors és fájdalommentes kifésülését. A számos díjat elnyert Tangle Teezer termékcsaládot szeretik a szalonok stylistjai, fodrászok és magánemberek is. A fésű praktikus a táskájába, és útközben is fésűlheti a haját. A szabadalmaztatott fogakkal, amelyek fájdalommentessé teszik a haj ápolását. Ez az innovatív fésű nemcsak gyönyörű, ezüst külsővel és borítással rendelkezik, amely védi a fogakat, hanem lehetővé teszi, hogy fájdalommentesen kibontsa a haját. Ergonómikusan úgy tervezték, hogy illeszkedjen a tenyerébe, lehetővé teszi a száraz vagy nedves haj finom keféjét, miközben nem toncsolja a hajat. Használata egyszerű, csak keféld át a hajad gyengéden, majd használat után öblitsd le a kefét meleg szappanos vízzel, és hagyd kiszáradni.

Póthajáruházunkban számtalan póthaj kellék-kiegészítőket találhatsz. Minőségi  fésüket és keféket, különböző designal. De megtalálhatóak még kiváló Mikro és Naonogyűrű fogók és egyéb kellékek is. Amennyiben minőségi póthajat keresel  ajánljuk figyelmedbe a Prémium póthajainkat.

Adatok
Gyártó
Tangle Teezer
Gyártói Cikkszám
AC-HE-HB-003
Vonalkód
AC-HE-HB-003
Termék Típus
Fésű, Hajkefe
Szín Megnevezése
Ezüst
Mennyiség
1 db
Termék Anyaga
Műanyag
Cikkszám
AC-HE-HB-003
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek