Damilos Flip-In Emberi Póthaj Koromfekete Színben 50cm (Szín #1)
Damilos Flip-In Emberi Póthaj Koromfekete Színben 50cm (Szín #1)
Damilos Flip-In Emberi Póthaj Koromfekete Színben 50cm (Szín #1)
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Damilos Flip-In Emberi Póthaj Koromfekete Színben 50cm (Szín #1)

Nincs raktáron
Damilos Póthaj
Szín Megnevezése-1
Koromfekete
Termék Súlya
100 gramm
Termék Hossza
50 cm
26 490 Ft

A Damilos vagy más néven FLIP IN Haj az egyik legegyszerűbben használható póthaj, hajhosszabbítási típus. Ezért napjainkra a Csatos póthaj és a lófarok copf (PONYTAIL) mellett a legnépszerűbb. FLIP IN vagy Damilos hajhosszabbítási módszerrel nem szükséges keratin, mikró gyűrű, varrás és ragasztás és csattok, nincs kockázat sem. Forradalmian új hajhosszabbítási technika, amivel a hosszú és dús haj 1 perc alatt elérhető, és szintén egy pillanat alatt levehető. Egyszerű felrakás szakember segítség nélkül.

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

A Damilos vagy más néven FLIP IN Haj az egyik legegyszerűbben használható póthaj, hajhosszabbítási típus. Ezért napjainkra a Csatos póthaj és a lófarok copf (PONYTAIL) mellett a legnépszerűbb. FLIP IN vagy Damilos hajhosszabbítási módszerrel nem szükséges keratin, mikró gyűrű, varrás és ragasztás és csattok, nincs kockázat sem.  Forradalmian új hajhosszabbítási technika, amivel a hosszú és dús haj 1 perc alatt elérhető, és szintén egy pillanat alatt levehető. Egyszerű felrakás szakember segítség nélkül. Csupán gyorsan és könnyedén meg kell rendelni a Póthajáruházban.

 

Napjainkra a Csatos póthaj és a lófarok copf (PONYTAIL) mellett a legnépszerűbb. A damilos póthajat kifejezetten kezdőknek ajánljuk, hiszen az összes póthaj típus közül ezt lehet a legkönnyebben kezelni. A csatos póthaj, a keratinos, a mikró gyűrűs, a varrott, és ragasztócsíkos megoldás is feladja a leckét a kezdőknek, de ez damilos, vagy hétköznapi nevén FLIP IN póthaj igazán kezdő-barát, és nagyszerű bevezetést jelent a póthajak világába.

 

Tenger vízbe, sós vízbe, medencébe nem ajánlott a póthajat bevizezni, mert könnyen kiszárad és begubancolódhat!

 

A termékoldalon látható fényképek a valós hajszín mutatják. Azonban a póthajak színe a valóságban minimálisan eltérhet, hiszen a kijelzőkön nem minden esetben azonos szín beállítások érhetők el. Ezt kérjük vegyétek figyelembe. Mindenképpen javasoljuk elolvasni az Emberi Póthajakra Vonatkozó Garanciális Feltételeket! Amennyiben hasonlóan a Csatos Póthajakhoz hasonló, könnyen kezelhető hajhosszabbítási lehetőséget keresel, javasoljuk a Csatos Póthajakat vagy Lófarok Copfokat is!

Adatok
Gyártói Cikkszám
RFL501
Póthaj Kategória
Classic
Vonalkód
RFL501
Termék Típus
Damilos (FLIP-IN) Póthaj
Póthaj Stílus
Egyenes
Termék Szín
Szín Megnevezése-x
Koromfekete
Színkód
#1
Termék súly (gramm)
100
Termék Hossz (cm)
50
Várható Élettartam
3 - 12 Hónap (Megfelelő gondoskodással)
Termék Anyaga
Emberi Haj, Szálvezetőket Tartalmazhat
Javasolt Felhasználás
Alkalmi Viselet
Vonalkód
RFL501
Póthaj Kategória (2)
Classic
Cikkszám
RFL501
Tömeg
100 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek