Keratin Rúd Gyanta Alapú Fehér Színben 5g 10cm 1db
Keratin Rúd Gyanta Alapú Fehér Színben 5g 10cm 1db
190 Ft
ÚJ
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Keratin Rúd Gyanta Alapú Fehér Színben 5g 10cm 1db

Raktáron (360 db)
Pothaj Kellék-Kiegészítő
Szín Megnevezése
Fehér
Termék Súlya
4 gramm
Termék Hossza
8 cm
190 Ft
360 db raktárról, azonnal!

» Gazdag keratinban
» Erős és tartós kötést biztosít
» Könnyen használható
» Alkalmas sötétebb hajszínhez
» Kíméletes a hajhoz

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

A keratin rúd gyanta alapú, fehér színben, 5g súllyal és 10cm hosszúsággal egy kiváló minőségű termék, amelyet kifejezetten a póthaj rögzítéséhez terveztek. Ez a termék ideális mind professzionális fodrászok, mind otthoni felhasználók számára, akik tartós és megbízható megoldást keresnek a póthaj rögzítéséhez.
Ez a gyanta alapú keratin rendkívül erős kötést biztosít, amely tartós és biztonságos kapcsolatot hoz létre a póthaj és a természetes haj között. Az anyag fehér színe diszkrét és esztétikus megjelenést biztosít, így a póthaj szinte észrevehetetlenül illeszkedik a természetes hajhoz. A keratin egy fehérje, amely természetesen megtalálható a hajban, bőrben és körmökben. Ezért a keratin rúd nem csak erős kötést biztosít, hanem kíméletes is a hajhoz. Ez a keratin rúd ideális választás különböző póthaj technikákhoz, beleértve a keratinos hőillesztést és a mikrogyűrűs módszert is. A gyanta alapú keratin megbízható és tartós megoldást nyújt a póthaj rögzítésére, amely akár több hónapig is biztosítja a póthaj stabilitását és esztétikus megjelenését.

Póthajáruházunkban számtalan póthaj kellék-kiegészítőket találhatsz. Minőségi  fésüket és keféket, különböző designal. De megtalálhatóak még kiváló Mikro és Naonogyűrű fogók és egyéb kellékek is. Amennyiben minőségi póthajat keresel  ajánljuk figyelmedbe a Prémium póthajainkat.

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
AC-HE-KERGST-WH
Vonalkód
AC-HE-KERGST-WH
Termék Típus
Keratin Rúd
Szín Megnevezése
Fehér
Termék Színkép
Termék súly (gramm)
4
Termék Hossz (cm)
8
Mennyiség
1 db
Termék Anyaga
Gyanta, Keratin
Javasolt Felhasználás
Panelezés
Cikkszám
AC-HE-KERGST-WH
Tömeg
4 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek