Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Középbarna 40cm (Szín #6)

Raktáron 2 db
Legjobb ár

I-TIP Keratinos Póthajakat nevezzük még Micro Gyűrűs Póthajaknak is. A Keratinos Póthajak közül a legújabb Póthaj Illesztési forma. Hőillesztőgéppel vagy mikro gyűrűvel könnyen és egyszerűen felhelyezhető. Az ilyen hajhosszabbítás szakembert igényel. Általában 150-200 db tincs szükséges egy teljes hajhosszabbításhoz, 3-12 hónapig hordható. Amennyiben olcsóbb terméket választasz mindenképpen számolj vele, hogy az I-Tip Kerations Póthaj élettartama rövidebb lehet a drágább, nem vegykezelt, magas minőségű hajnál. Az Illatszeronline Póthaj Áruházban minden esetben feltüntetjük a Póthaj Minőségi Besorolását, mely tájékoztatást ad Neked a várható élettartamról. (Természetesen szakszerű gondoskodás mellett). Ez a hajhosszabbítási technika teljes kopaszodás vagy nagyon rövid haj esetén nem alkalmazható, illetve nem túl esztétikus.

24 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Akár 1 munkanapos szállítás

Kedvező visszaküldési feltételek

Ellenőrzött minőség!

Kérdés a termékről

Vásárold meg most az elérhető legkedvezőbb áron Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Középbarna 40cm (Szín #6) termékünket! Nézz szét további póthaj kínálatunkban és készülj mindig bomba formában a legváratlanabb pillanatokra is prémium póthajainkkal! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak!

Kérdésed van Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Középbarna 40cm (Szín #6) termékünkkel, vagy a rendelés, esetleg a kiszállítás folyamatával kapcsolatban? Írj nekünk üzenetet Facebook Messengeren és választ adunk minden kérdésedre!