Keratinos U-TIP Emberi Póthaj Hőillesztéshez Középszőke 50cm (Szín #14)

Raktáron 2 db
Legjobb ár

Keratinos U-TIP Emberi Póthaj már régi, bevált és tartós hajhosszabbítási módszer. Az ilyen hajhosszabbítás szakembert igényel. Általában 150-200 db tincs szükséges egy teljes hajhosszabbításhoz, 3-12 hónapig hordható, ami függ a saját haj növekedésétől. Ez a hajhosszabbítási technika teljes kopaszodás vagy nagyon rövid haj esetén nem alkalmazható, illetve nem túl esztétikus. Újra felrakhatóak a leszedett tincsek, de a végeket újra kell keratinozni. A Póthajáruházban 3 féle hosszúságban és többféle színben vásárolhatsz Hőillesztéshez Póthajakat.

29 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Akár 1 munkanapos szállítás

Kedvező visszaküldési feltételek

Ellenőrzött minőség!

Kérdés a termékről

Vásárold meg most az elérhető legkedvezőbb áron Keratinos U-TIP Emberi Póthaj Hőillesztéshez Középszőke 50cm (Szín #14) termékünket! Nézz szét további póthaj kínálatunkban és készülj mindig bomba formában a legváratlanabb pillanatokra is prémium póthajainkkal! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak!

Kérdésed van Keratinos U-TIP Emberi Póthaj Hőillesztéshez Középszőke 50cm (Szín #14) termékünkkel, vagy a rendelés, esetleg a kiszállítás folyamatával kapcsolatban? Írj nekünk üzenetet Facebook Messengeren és választ adunk minden kérdésedre!