3
Prémium Natúr Póthaj Natúrfekete Double Drawn 70cm (Szín #1b)
Prémium Natúr Póthaj Natúrfekete Double Drawn 70cm (Szín #1b)
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Prémium Natúr Póthaj Natúrfekete Double Drawn 70cm (Szín #1b)

Nincs raktáron
Premium Natur Haj
Szín Megnevezése
Natúrfekete
Termék Súlya
100 gramm
Termék Hossza
70 cm
A termékből az alábbi változatok érhetők még el:
Póthaj Kategória
Termék Szín
Termék súly (gramm)
Termék Hossz (cm)
61 990 Ft 
60 130 Ft
Kezdete: 2023.06.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 3
Megtakarítás 1 860 Ft

Prémium Natúr Emberi Hajak a Póthajáruház kínálatában kifejezetten póthajkészítők, hajhosszabbító szalonok és hajhosszabbítással foglalkozó szakértők részére. A Natúr Póthajak kiváló minőségben korlátozottabb színválasztékban érhetők el. Ennek az oka, hogy a legtöbb esetben ezeket a hajak a hajhosszabbítás során valamilyen illesztési kategória szerint alakítják. A Prémium Emberi Póthajak ajánlottak Póthaj kereskedők részére is. A Double Drawn és a Super Double Drawn kategóriák különösen emelt kategóriát jelentenek.

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

Prémium Natúr Emberi Hajak a Póthajáruház kínálatában kifejezetten póthajkészítők, hajhosszabbító szalonok és hajhosszabbítással foglalkozó szakértők részére. A Natúr Póthajak kiváló minőségben korlátozottabb színválasztékban érhetők el. Ennek az oka, hogy a legtöbb esetben ezeket a hajak a hajhosszabbítás során valamilyen illesztési kategória szerint alakítják. A Prémium Emberi Póthajak ajánlottak Póthaj kereskedők részére is.

 

A Double Drawn és a Super Double Drawn kategóriák különösen emelt kategóriát jelentenek. Színválaszték tekintetében főleg a natúr, fekete szín és a szőke haj színek érhetők el. Azonban a szőke színekből érdemes megtekinteni a Hamvas színárnyalotak is, hiszen ezek még kellemesebb és jellegzetes szőke színt jelentenek.

 

Amennyiben viszonteladó partnerünk szeretnél lenni és ajánlatot kérsz a termékekre kérlek keresd fel viszonteladói oldalunkat itt: Póthaj Nagyker

Amennyiben egyedi színeket szeretnél rendelni arra is van mód és természetesen minden viszonteladó partnerünknek, hajhosszabbító szalonnak egyedi árakat biztosítunk a vásárlási mennyiségtől függően.

 

A Póthajáruházban a Prémium Emberi Póthajak három kategóriában érhetők el. A Natúr vagy Bulk hajak, az I-TIP vagy Mikrógyűrűzéshez való póthajak és a WEFT vagy más néven Tresszelt póthajak.

 

A termékoldalon látható fényképek a valós hajszín mutatják. Azonban a póthajak színe a valóságban minimálisan eltérhet, hiszen a kijelzőkön nem minden esetben azonos szín beállítások érhetők el. Ezt kérjük vegyétek figyelembe. Mindenképpen javasoljuk elolvasni az Emberi Póthajakra Vonatkozó Garanciális Feltételeket!

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
VB-DD-BDC-701B
Póthaj Kategória
Prémium
Vonalkód
VB-DD-BDC-701B
Termék Típus
Natúr Póthaj
Póthaj Stílus
Egyenes
Termék Szín
Szín Megnevezése
Natúrfekete
Színkód
#1b
Termék súly (gramm)
100
Termék Hossz (cm)
70
Várható Élettartam
12 - 24 Hónap (Megfelelő gondoskodással)
Termék Anyaga
Emberi Haj, Prémium Minőség
Javasolt Felhasználás
Tartós Viselet
Póthaj Kategória (2)
Prémium
Vonalkód
VB-DD-BDC-701B
Cikkszám
VB-DD-BDC-701B
Tömeg
100 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek