3
Prémium Tresszelt Póthaj Hajhosszabbításhoz Középszőke 60cm (Szín #14)
Prémium Tresszelt Póthaj Hajhosszabbításhoz Középszőke 60cm (Szín #14)
Prémium Tresszelt Póthaj Hajhosszabbításhoz Középszőke 60cm (Szín #14)
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Prémium Tresszelt Póthaj Hajhosszabbításhoz Középszőke 60cm (Szín #14)

Szín Megnevezése
Középszőke
Termék Súlya
100 gramm
Termék Hossza
60 cm
A termékből az alábbi változatok érhetők még el:
Termék súly (gramm)
Termék Hossz (cm)
74 990 Ft 
72 740 Ft
Kezdete: 2023.06.06   A készlet erejéig!
Kedvezmény 3
Megtakarítás 2 250 Ft

Prémium Tresszelt Póthaj kiváó minőségű emberi haj több színben és méretben online rendelhető a Póthajáruházban. Puha, egészséges, kíméletes eljárással készített magas minőségű póthaj! Szerkezete pont, mint a magyar hajaké. Egyenes vagy hullámos textúrájú. Prémium Póthajaink hosszú ideig viselhetők megfelelő ápolás mellett. Kifejezetten azoknak javasoljuk, akik akár egy évet meghaladó ideig szeretnének póthajat viselni. Prémium haj kategóriában választhatod a Tresszelt vagy más néven WEFT Póthajakat. Az I-TIP vagy Mikrógyűrűs Póthajakat és a Bulk vagy Natúr Emberi Haj kínálatunkat.

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

Tesszelt prémium minőségű póthaj több színben és méretben online rendelhető. Puha, egészséges, kíméletes eljárással készített magas minőségű póthaj! Szerkezete pont, mint a magyar hajaké. Egyenes vagy hullámos textúrájú. Prémium Póthajaink hosszú ideig viselhetők megfelelő ápolás mellett. Kifejezetten azoknak javasoljuk, akik akár egy évet meghaladó ideig szeretnének póthajat viselni. Prémium haj kategóriában választhatod a Tresszelt vagy más néven WEFT Póthajakat. Az I-TIP vagy Mikrógyűrűs Póthajakat és a Bulk vagy Natúr Emberi Haj kínálatunkat.

 

A tresszelt póthajakat a leggyakrabban varráshoz használják, tehát abban az esetben, ha a Póthajat a meglévő hajhoz illesztik hozzá. Ez minden esetben magas szakértelmet igényel, tehát nem javasoljuk, hogy otthon kísérletezz ezzel a technikával. A Prémium Póthajakat hosszú ideig viselheted, de mindig vedd figyelembe, hogy a Póthajak megfelelő gondoskodást igényelnek, így kíméletesen és megfelelő gondossággal ápold.

 

Amennyiben olcsóbb Tresszelt hajat keresel erre is van mód, hiszen a Póthajáruház kínálatában megtalálsz CLASSIC és PRÉMIUM Póthajakat egyaránt.

 

A termékoldalon látható fényképek a valós hajszín mutatják. Azonban a póthajak színe a valóságban minimálisan eltérhet, hiszen a kijelzőkön nem minden esetben azonos szín beállítások érhetők el. Ezt kérjük vegyétek figyelembe. Mindenképpen javasoljuk elolvasni az Emberi Póthajakra Vonatkozó Garanciális Feltételeket!

Adatok
Gyártói Cikkszám
VW6014
Póthaj Kategória
Prémium
Vonalkód
VW6014
Termék Típus
Tresszelt (WEFT) Póthaj
Póthaj Stílus
Egyenes
Szín Megnevezése
Középszőke
Színkód
#14
Termék súly (gramm)
100
Termék Hossz (cm)
60
Várható Élettartam
12 - 24 Hónap (Megfelelő gondoskodással)
Termék Anyaga
Emberi Póthaj
Javasolt Felhasználás
Tartós Viselet
Vonalkód
VW6014
Cikkszám
VW6014
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek