TAPE IN Ragasztócsíkos Póthaj Platinaszőke Színben 50cm (Szín #613)
TAPE IN Ragasztócsíkos Póthaj Platinaszőke Színben 50cm (Szín #613)
27 490 Ft
TAPE IN Ragasztócsíkos Póthaj Platinaszőke Színben 50cm (Szín #613)
TAPE IN Ragasztócsíkos Póthaj Platinaszőke Színben 50cm (Szín #613)
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

TAPE IN Ragasztócsíkos Póthaj Platinaszőke Színben 50cm (Szín #613)

Raktáron (4 db)
TAPE IN Hajak
Szín Megnevezése
Platinaszőke
Termék Súlya
100 gramm
Termék Hossza
50 cm
A termékből az alábbi változatok érhetők még el:
Póthaj Kategória
Termék súly (gramm)
Termék Hossz (cm)
27 490 Ft
4 db raktárról, azonnal!

TAPE IN vagy hazai elnevezésében Ragasztócsíkos Póthajak egyre népszerűbbek világszerte. Ennek egyszerű a magyarázata, mivel a TAPE IN, Ragasztócsíkos hajhosszabbítási megoldás egyszerű, kíméletes és mindenki számára könnyen kezelhető póthaj megoldás. “Tape in haj “, “Tape hosszabbítás”, vagy “ragasztócsíkos hajhosszabbítás” esetén a póthaj kifejezetten erre a célra előkészített ragasztócsíkkal ellátott kiszerelésekben kerül felhasználásra. A ragasztócsíkos póthaj panelek hajhosszabbításhoz alkalmas ragasztószalag csíkokkal illeszthetőek a saját hajhoz különböző kialakításokkal. A TAPE IN hajhosszabbítás illesztései laposok és szinte teljesen észrevehetetlenek, maradnak a hajban.

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

TAPE IN Ragasztócsíkos Póthaj többféle színben és hosszúságban a Póthajáruház kínálatában. Ha egy kényelmes és kíméletes póthajat keresel hajhosszabbításhoz, a TAPE IN vagy más néven a Ragasztócsíkos Póthaj az egyik kiváló választás.

A Tape-in egy rendkívül kíméletes gyors és egyszerű hideg illesztéses hajhosszabbítási módszer, amely bestseller lett számos piacon. A ragasztócsíkos póthajjal kevesebb, mint egy óra alatt lehet természetes megjelenésű hosszú és dús hajkoronád. A forradalmi illesztéseknek köszönhetően senki sem fogja észre venni a póthajat, de mindenki észre fogja venni az előnyös átalakulást.

Kinek ajánljuk a Ragasztócsíkos Póthajakat?

Számos nemzetközileg elismert hajhosszabbító szakember ajánlja szinte minden hajtípushoz- nem véletlenül ez a világon az egyik legnépszerűbb módszer! Vékony szálú hajtípushoz is bátran tudjuk ajánlani, mivel a puha és rugalmas illesztések nem csak kényelmes viseletet biztosítanak, hanem nagyon kíméletesek a saját hajadhoz.

Előnyei:

  • kíméletes és gyengéd- nem roncsolja a saját hajat
  • Könnyű és kényelmes viselet- a puha, vékony ragasztócsíkos paneleknek
  • Természetes hatású eredmény
  • Gyorsan felhelyezhető és gyorsan eltávolítható
  • Könnyedén újra használható-cserélhető ragasztócsíkok segítségével a lenőtt illesztéseket gyorsan és gazdaságosan lehet újra felhelyezni

 

Ragasztószalagos hajhosszabbítás menete:

A felrakás előtt mosd meg kétszer a hajad mélytisztító samponnal. Fontos, hogy a mélytisztó samponon kívül ne használj más terméket, tiltólistán a hajbalzsam és a hajpakolás is.

Győződj meg arról, hogy a saját hajad teljesen megszáradt. A nedves hajszálak vastagabbak, mint a száraz hajszálak, ezért a szendvicsben rögzített ragasztócsíkos póthaj illesztések könnyen lecsúsztatnak száradást követően, ha nedves hajra vannak rögzítve.

A hajhosszabbító szakember a precízen leválasztott hajat a két ragasztószalaggal ellátott panel közé szendvics alakzatba helyezve speciális fogó segítségével vízszintes sorokban helyezi fel a póthajat.

A hajhosszabbítás után 48 órán keresztül TILOS hajat mosni a tartós eredmény érdekében.

 

Hogyan lehet eltávolítani és újra használni a Ragasztószalagos póthajat?

A oldószerből csepegtessünk 3-5 cseppet az illesztésekre, majd gyengéd dörzsölő mozdulatokkal könnyedén távolítsuk el a póthajat. FIGYELEM: A nem megfelelő oldószer használatából fakadó bármilyen sérülés a falhasználó felelőssége!

 

Ismételt felhasználás:

A leoldott póthajról először távolítsuk el a régi ragasztócsík maradványait majd helyezzük rá az újat. Az új ragasztószalagról a védőfóliát közvetlenül a felrakás előtt szabad eltávolítani.

 

Festés: Kettő-három árnyalatnál ne fessük sötétebbre a póthajat. Világosítani tilos. Szeretnénk kiemelni, hogy ezek a póthajak már minden esetben átestek festésen és egyéb kezelésen a megfelelő szín elérése érdekében. Minden további festés és egyéb kezelés eredményessége nem garantált, sőt roncsolódást eredményezhet. Ezért a CLASSIC típusú póthajak festését általában nem javasoljuk. Amennyiben így döntesz, azt kizárólag saját felelősségre végezd és különös tekintettel figyelj a megfelelő anyagok használatára.

Egy embernek általában napi 50-100 hajszála hullik ki, ezért a ragasztószalagos póthaj levételekor saját hajszálakat is fogsz találni a póthaj ragasztásban, de ez természetes.

Kérjük figyelmesen olvasd el a Póthajakra vonatkozó jótállási és használati útmutatókat! Ott részletesen olvashatsz róla, hogy mit kell tenned amennyiben nem megfelelő a szín és szeretnéd visszaküldeni, de egyéb hasznos információt is megtalálhatsz. FONTOS: A póthajakat ne bontsd szét és ne használd amennyiben nem megfelelő számodra! Csak teljesen sértetlen, használattól mentes terméket tudunk visszavásárolni.

RÉSZLETEK: ITT OLVASHATSZ TÖBBET

A Póthajáruházban széles választékban találhatsz Hajhosszabbításhoz tökéletes póthajakat és egyéb termékeket. Póthaj Shop megoldást kínál akár olcsóbb póthajat vagy akár Prémium Póthajakat szeretnél. Csatos (CLIP-IN) Póthajak, Lófarok Copf Póthajak, Damilos és Kerationos Póthajak egyaránt megtalálhatók a kínálatban.

Viszonteladó Partnereinken rendszeres és nagyobb mennyiségű vásárlás esetén kedvezményes árakat és rendkívül gyors szállítást biztosítunk. TOVÁBBI INFOMÁCIÓK ITT

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
RT50613
Póthaj Kategória
Classic
Vonalkód
RT50613
Termék Típus
Tape In (Ragasztócsíkos)
Póthaj Stílus
Egyenes
Termék Szín
Szín Megnevezése
Platinaszőke
Színkód
#613
Termék súly (gramm)
100
Termék Hossz (cm)
50
Várható Élettartam
1 - 3 Hónap (Megfelelő gondoskodással)
Termék Anyaga
Emberi Haj, Szálvezetőket Tartalmazhat
Javasolt Felhasználás
Alkalmi Viselet, Tartós Viselet
Póthaj Kategória (2)
Classic
Vonalkód
RT50613
Cikkszám
RT50613
Tömeg
100 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek