Tresszelt Emberi Póthaj Sötétszőke Színben 50cm (Weft Haj #12)

Raktáron 5 db
Legjobb ár

A Tresszelt Emberi Póthaj hajhosszabbításra, dúsításra, kreatív frizurák elkészítésére kiválóan alkalmas valódi haj. A csomagban előre elkészített, tresszelt hajsor van, ezzel is megkönnyítve felhasználásukat. A Póthajáruházban kétféle Tresszelt vagy más néven WEFT Póthajak kétféle minőségi kategóriában vásárolható meg. A Classic osztályú haj ára kedvezőbb a Prémium hajaknál, azonban az élettartam és kezelhetőség is magasabb elvárásoknak felelnek meg. A tresszelt póthaj felrakása szakembert igényel, aki előtte a tresszelt póthajból saját fejméretre szabja a felvarrásra kerülő sorokat. Ezek a sorok kerülnek felvarrásra, melyet a saját haj növekedésétől függően, általában 2-3 havonta le kell venni, és újra felvarrni. Ez a hajhosszabbítási technika teljes kopaszodás vagy nagyon rövid haj esetén nem alkalmazható illetve nem túl esztétikus.

27 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Akár 1 munkanapos szállítás

Kedvező visszaküldési feltételek

Ellenőrzött minőség!

Kérdés a termékről

Vásárold meg most az elérhető legkedvezőbb áron Tresszelt Emberi Póthaj Sötétszőke Színben 50cm (Weft Haj #12) termékünket! Nézz szét további póthaj kínálatunkban és készülj mindig bomba formában a legváratlanabb pillanatokra is prémium póthajainkkal! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak!

Kérdésed van Tresszelt Emberi Póthaj Sötétszőke Színben 50cm (Weft Haj #12) termékünkkel, vagy a rendelés, esetleg a kiszállítás folyamatával kapcsolatban? Írj nekünk üzenetet Facebook Messengeren és választ adunk minden kérdésedre!