Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Ombre 60cm (Szín #OMBRE)
Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Ombre 60cm (Szín #OMBRE)
33 490 Ft
Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Ombre 60cm (Szín #OMBRE)
Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Ombre 60cm (Szín #OMBRE)
Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Ombre 60cm (Szín #OMBRE)
Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Keratinos I-TIP Emberi Póthaj Mikró Gyűrűzéshez Ombre 60cm (Szín #OMBRE)

Szín Megnevezése
Ombre
Termék Súlya
100 gramm
Termék Hossza
60 cm
A termékből az alábbi változatok érhetők még el:
Póthaj Kategória
Termék súly (gramm)
Termék Hossz (cm)
33 490 Ft
7 db raktárról, azonnal!

I-TIP Keratinos Póthajakat nevezzük még Micro Gyűrűs Póthajaknak is. A Keratinos Póthajak közül a legújabb Póthaj Illesztési forma. Hőillesztőgéppel vagy mikro gyűrűvel könnyen és egyszerűen felhelyezhető. Az ilyen hajhosszabbítás szakembert igényel. Általában 150-200 db tincs szükséges egy teljes hajhosszabbításhoz, 3-12 hónapig hordható. Amennyiben olcsóbb terméket választasz mindenképpen számolj vele, hogy az I-Tip Kerations Póthaj élettartama rövidebb lehet a drágább, nem vegykezelt, magas minőségű hajnál. Az Póthajáruházban minden esetben feltüntetjük a Póthaj Minőségi Besorolását, mely tájékoztatást ad Neked a várható élettartamról. (Természetesen szakszerű gondoskodás mellett). Ez a hajhosszabbítási technika teljes kopaszodás vagy nagyon rövid haj esetén nem alkalmazható, illetve nem túl esztétikus.

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

Hogyan működik a Mikró gyűrűs vagy más néven I-TIP Hajhosszabbítás?

 

Mint ahogyan a legtöbb póthajazás esetén, így a mikrogyűrűs technika alkalmazása során is soronként és tincsenként kerül felhelyezésre a póthaj. Ami a többivel ellentétben különlegessé teszi ezt a módszert, hogy semmilyen hőhatás vagy ragasztóanyag nem éri a hajakat a beavatkozás alatt. A rögzítéshez egy úgynevezett mikrogyűrűt használunk, amelyet áthúzunk mind a saját, mind a vendéghajon, majd ezeket a kis fémgyűrűket összenyomjuk.

A ragasztóanyag mentes eljárásnak köszönhetően a póthaj leszedése is igen egyszerű, ráadásul nem is roncsolja a saját hajat. Az pedig csak egy plusz, hogy ha egyéb dekorációs termékkel – pl. tollal – szeretnénk díszíteni a hajkoronát, akkor azt is könnyedén megtehetjük.

Az I-TIP vagy Mikrógyűrűs Póthajak több minőségi kategóriában találhatók meg. A CLASSIC Kategória olcsóbb, élettartamát tekintve rövidebb Mikrógyűrűzéshez használható Emberi Póthaj. A Prémium I-TIP Póthajak magasabb árban kínálnak számodra hosszabb és tartósabb megoldást amennyiben ezt a hajhosszabbítási technikát választod a Póthajáruház kínálatából.

 

Mennyire igényel különleges bánásmódot a mikró gyűrűvel rögzített haj?

 

Alapvetően ugyanazokat a szabályokat kell betartani ebben az esetben is, mint szinte minden póthajazás esetén. Leginkább azért, mert főleg a vendéghajat kell megfelelően ápolni, hogy ne szálasodjon, ne roncsolódjon. De természetesen vigyázni kell az illesztésekre is, illetve a saját hajunkra is. Éppen ezért különösen figyelmesnek kell lennie fésülködésnél, hajszárításnál és vasalásnál is.

 

Vásárlás előtt minden esetben olvasd el részletesen a póthajakra vonatkozó garanciális feltételeket, valamint az adott hajakra vonatkozó használati javaslatokat.

Póthaj színe: Minden esetben töltünk fel az adott hajról készült retusálatlan képeket, melyeknek köszönhetően pontosabb képet kaphatsz a haj színével kapcsolatban. Azonban vedd figyelembe, hogy eltérő kijelzőn a hajak színe is eltérő lehet minimálisan.

 

A póthaj színeinek kiválasztása: -  A póthaj hajszínek beazonosítása, a fodrász hajfesték színskálák színeivel is elvégezhető, vagy használja a lenti fényképes szín azonosítókat. A választható hajszínek a fodrász hajszínskálák azonos nevű hajszín számozásával, elnevezésével, ( pl. : -1-fekete, 2-sötétbarna, 3-középbarna) kis eltéréssel színmélységben megegyeznek.

 

Figyelem! A póthaj egy élettelen eszköz! Ahhoz, hogy a póthajak frizura készítéshez használva minél hosszabb életűek legyenek a következőket vegye figyelembe! A póthajakkal a következő frizurakészítési műveletek valósíthatók meg, a feltüntetett szabályok betartása mellett!

 

  • hajszárítás, hajvasalás, hajgöndörítés hajsütővassal max.150 Celsius hőmérsékleten – Figyelem! - a hajtövét nem érheti 100 Celsius-nál magasabb hő ezért hajszárítóval megfelelő (ajánlott 50cm nél nagyobb) távolságból szárítható.
  • hajfestés: a póthaj festése – max. 20vol-6% erősségű - oxidálószerrel történhet!
  • szőkítés, dauer, tartós hajkiegyenesítés és egyéb olyan műveletek, amelyek a hajszerkezet megbontásával járnak, nem alkalmazhatók!
  • a póthaj fokozott ápolást igényel, ezért csak magas minőségű ápló anyagokat tartalmazó, pl. keratint, természetes olajokat (argán, kukui, szőlőmag….olaj) tartalmazó hajápolók használata javasolt!

A termékoldalon látható fényképek a valós hajszín mutatják. Azonban a póthajak színe a valóságban minimálisan eltérhet, hiszen a kijelzőkön nem minden esetben azonos szín beállítások érhetők el. Ezt kérjük vegyétek figyelembe. Mindenképpen javasoljuk elolvasni az Emberi Póthajakra Vonatkozó Garanciális Feltételeket!

Adatok
Gyártó
HairExtensionShop
Gyártói Cikkszám
RIT60OM
Póthaj Kategória
Classic
Vonalkód
RIT60OM
Termék Típus
Póthaj Mikrógyűrűhöz (I-TIP)
Póthaj Stílus
Egyenes
Termék Szín
Szín Megnevezése
Ombre, Középbarna, Világosszőke
Színkód
#OMBRE
Termék súly (gramm)
100
Termék Hossz (cm)
60
Hajtincsek Száma
100
Várható Élettartam
1 - 6 Hónap (Megfelelő gondoskodással)
Termék Anyaga
Emberi Haj, Szálvezetőket Tartalmazhat
Javasolt Felhasználás
Alkalmi Viselet, Tartós Viselet
Póthaj Kategória (2)
Classic
Vonalkód
RIT60OM
Cikkszám
RIT60OM
Tömeg
100 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek