Felhívjuk a figyelmet, hogy a Póthaj higiéniai terméknek minősül! Ezért megkülönböztetett figyelemmel olvassa el az Elállásra és Visszaküldésre vonatkozó irányelveket. Információk itt.

Tresszelt Emberi Póthaj Melírozott Színben 60cm (Weft Haj #6/60)

Nincs raktáron
Tresszelt (Weft) Póthaj
Szín Megnevezése
Melírozott
Termék Súlya
100 gramm
Termék Hossza
60 cm
A termékből az alábbi változatok érhetők még el:
Termék súly (gramm)
Termék Hossz (cm)
30 490 Ft

A Tresszelt Emberi Póthaj hajhosszabbításra, dúsításra, kreatív frizurák elkészítésére kiválóan alkalmas valódi haj. A csomagban előre elkészített, tresszelt hajsor van, ezzel is megkönnyítve felhasználásukat. A Póthajáruházban kétféle Tresszelt vagy más néven WEFT Póthajak kétféle minőségi kategóriában vásárolható meg. A Classic osztályú haj ára kedvezőbb a Prémium hajaknál, azonban az élettartam és kezelhetőség is magasabb elvárásoknak felelnek meg. A tresszelt póthaj felrakása szakembert igényel, aki előtte a tresszelt póthajból saját fejméretre szabja a felvarrásra kerülő sorokat. Ezek a sorok kerülnek felvarrásra, melyet a saját haj növekedésétől függően, általában 2-3 havonta le kell venni, és újra felvarrni. Ez a hajhosszabbítási technika teljes kopaszodás vagy nagyon rövid haj esetén nem alkalmazható illetve nem túl esztétikus.

Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek

Tresszelt póthajak emberi hajból hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz. A tresszelt póthaj felrakása szakembert igényel, aki előtte a tresszelt póthajból saját fejméretre szabja a felvarrásra kerülő sorokat. Ezek a sorok kerülnek felvarrásra, melyet a saját haj növekedésétől függően, általában 2-3 havonta le kell venni, és újra felvarrni. Ez a hajhosszabbítási technika teljes kopaszodás vagy nagyon rövid haj esetén nem alkalmazható illetve nem túl esztétikus.


A Póthajáruházban a Tresszelt vagy más néven WEFT Póthajak kétféle minőségi kategóriában vásárolható meg. A CLASSIC Osztályú haj ára kedvezőbb a Prémium hajaknál, azonban az élettartam és kezelhetőség is magasabb elvárásoknak felelnek meg.


Alkalmi vagy tartós használat?
Napi 24 órás (tartós) vagy csak alkalmanként tervezed a póthaj viselését?Tartós hajhosszabbításhoz a tresszelt, keratinos, mikrogyűrűs, nano gyűrűs, szilikoncsíkos póthajak közül választhatsz.

 

A termékoldalon látható fényképek a valós hajszín mutatják. Azonban a póthajak színe a valóságban minimálisan eltérhet, hiszen a kijelzőkön nem minden esetben azonos szín beállítások érhetők el. Ezt kérjük vegyétek figyelembe. Mindenképpen javasoljuk elolvasni az Emberi Póthajakra Vonatkozó Garanciális Feltételeket!

 

 

Adatok
Gyártói Cikkszám
RW60660
Póthaj Kategória
Classic
Vonalkód
RW60660
Termék Típus
Tresszelt (WEFT) Póthaj
Póthaj Stílus
Egyenes
Szín Megnevezése
Melírozott, Középbarna, Világos Platinaszőke
Színkód
#6, #60
Termék súly (gramm)
100
Termék Hossz (cm)
60
Várható Élettartam
3 - 12 Hónap (Megfelelő gondoskodással)
Termék Anyaga
Emberi Póthaj
Javasolt Felhasználás
Tartós Viselet
Vonalkód
RW60660
Cikkszám
RW60660
Tömeg
100 g/db
Hasonló termékek